New Forum

read only section for reference and search purposes.

New Forum

Postby c2bill » March 16th, 2006, 10:35 am

Because our old forum was repeatedly hacked, we've had to move to a new system - this unfortunately will require all users to register again - there was also no way to safely move the topics and info on the old forum over.

we're working on turning the old forum on long enough for people to collect their things and pack up :-) but it won't be open for posting again.

any questions on using the forum or creating a new user profile, please post them here, as others are bound to have the same questions.

-bill patton, concept2
User avatar
c2bill
1k Poster
 
Posts: 170
Joined: March 15th, 2006, 6:26 pm
Location: Vermont, USA

Postby ancho » March 16th, 2006, 11:32 am

Hi, Bill.
Tough times, eh? Think you will have spentt some hours with all these hackers :x
See it's the same format as in the UK-forum. I've read over there and agree it would be a good idea to unify the UK and USA fora...
Don't know if I will get used to these smilies :?
Hope we will be able to rescue some interesting infos from the old forum.
Good luck!
www.barcelonarem.com
Sub7 IRC
yr 1966, 1,87 m, 8? kg
Image
Be Water, My Friend!
User avatar
ancho
6k Poster
 
Posts: 772
Joined: March 16th, 2006, 11:25 am
Location: castelldefels - barcelona

Postby Alissa » March 16th, 2006, 12:06 pm

Hi Bill.

When I registered, I got:

General Error

Could not connect to smtp host : 97 : Address family not supported by protocol

DEBUG MODE

Line : 112
File : smtp.php
,

although when I came in again, the registration obviously worked...do I (or you) need to do anything?

Thanks for getting this back up so fast!

Alissa
Alissa
2k Poster
 
Posts: 388
Joined: March 16th, 2006, 12:02 pm
Location: So. California

Postby Bob S. » March 16th, 2006, 12:08 pm

Hi Bill,

It is great to see you back in business again. I hope that you have a really secure hand hold on this one - and a solid belay as well.

Bob S.
User avatar
Bob S.
Half Marathon Poster
 
Posts: 3600
Joined: March 16th, 2006, 12:00 pm
Location: Owens Valley, California

Postby PaulS » March 16th, 2006, 12:11 pm

I don't know why, but my username was the same for both UK and USA forums previoulsy and it worked here without new registration. in fact the error message above seemed to be related to trying to register as a "duplicate".

Cheers!
Erg on,
Paul Smith
www.ps-sport.net Your source for Useful Rowing Accessories and Training Assistance.
"If you don't want to know the answer, don't ask me the question."
User avatar
PaulS
10k Poster
 
Posts: 1212
Joined: March 16th, 2006, 12:07 pm
Location: Washington State, USA

Postby michaelb » March 16th, 2006, 12:13 pm

I had to register again and I got Alissa's debug code message too, but otherwise appear to be registered.
User avatar
michaelb
2k Poster
 
Posts: 469
Joined: March 16th, 2006, 12:10 pm
Location: Burlington, Vermont

Postby Bob S. » March 16th, 2006, 12:15 pm

Alissa wrote:Hi Bill.

When I registered, I got:

General Error

Could not connect to smtp host : 97 : Address family not supported by protocol

DEBUG MODE

Line : 112
File : smtp.php
,

although when I came in again, the registration obviously worked...do I (or you) need to do anything?

Thanks for getting this back up so fast!

Alissa


I got the same stuff. Tried to register again from scratch, but got the message that the user name and e-mail address had already been taken. O.K., must already be registered - don't sweat it, just "go with the flow." So I went for log-on and had no more problems.

Bob S.

P.S. Goodbye withdrawal symbols. The Forum junkies can get our fix again.
User avatar
Bob S.
Half Marathon Poster
 
Posts: 3600
Joined: March 16th, 2006, 12:00 pm
Location: Owens Valley, California

Postby michaelb » March 16th, 2006, 12:18 pm

I always used the "Active Posts" to display the old forum (this is going to get confusing, since now we have two "old forums"). Is there anyway to get that feature back?

I don't really like having the topics and posts scattered in all the different separate forums, so prefer to view them lumped together as one.
User avatar
michaelb
2k Poster
 
Posts: 469
Joined: March 16th, 2006, 12:10 pm
Location: Burlington, Vermont

Postby ancho » March 16th, 2006, 12:21 pm

What about the avatars?
Can't find out how it works!
www.barcelonarem.com
Sub7 IRC
yr 1966, 1,87 m, 8? kg
Image
Be Water, My Friend!
User avatar
ancho
6k Poster
 
Posts: 772
Joined: March 16th, 2006, 11:25 am
Location: castelldefels - barcelona

Postby whp4 » March 16th, 2006, 12:50 pm

michaelb wrote:I always used the "Active Posts" to display the old forum (this is going to get confusing, since now we have two "old forums"). Is there anyway to get that feature back?

I don't really like having the topics and posts scattered in all the different separate forums, so prefer to view them lumped together as one.


In the upper right hand corner, small print, main page (where all the forums are listed) there is a "view new posts since last visit" or words to that effect.

Is the previous forum the "new old forum" or the "old new forum"? :?

Bill
whp4
6k Poster
 
Posts: 628
Joined: March 15th, 2006, 10:09 pm

Postby PaulH » March 16th, 2006, 1:08 pm

The smtp.php error you're getting is part of a measure I took to stop any spam issues before they began. It appears I may have been a little over-enthusiastic, so I'll back off a bit and with luck you won't see these problems again.
PaulH
6k Poster
 
Posts: 964
Joined: March 15th, 2006, 10:03 pm
Location: Hants, UK

Postby c2bill » March 16th, 2006, 1:09 pm

PaulH wrote:The smtp.php error you're getting is part of a measure I took to stop any spam issues before they began. It appears I may have been a little over-enthusiastic, so I'll back off a bit and with luck you won't see these problems again.


paul - i think i may have beaten you to it...
User avatar
c2bill
1k Poster
 
Posts: 170
Joined: March 15th, 2006, 6:26 pm
Location: Vermont, USA

Postby PaulH » March 16th, 2006, 1:13 pm

So I see... I pressed save again, just to be sure :)
PaulH
6k Poster
 
Posts: 964
Joined: March 15th, 2006, 10:03 pm
Location: Hants, UK

Postby PaulS » March 16th, 2006, 1:21 pm

Will we have the avatars option sometime?
Erg on,
Paul Smith
www.ps-sport.net Your source for Useful Rowing Accessories and Training Assistance.
"If you don't want to know the answer, don't ask me the question."
User avatar
PaulS
10k Poster
 
Posts: 1212
Joined: March 16th, 2006, 12:07 pm
Location: Washington State, USA

Postby PaulH » March 16th, 2006, 1:25 pm

PaulS wrote:Will we have the avatars option sometime?


It's on now - sorry, I'd configured it but didn't notice the bit where it says "enable"!
PaulH
6k Poster
 
Posts: 964
Joined: March 15th, 2006, 10:03 pm
Location: Hants, UK

Next

Return to Posts from old forum

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests