Need monitor for Model B

Maintenance, accessories, operation. Anything to do with making your erg work.
Post Reply
User avatar
Yankeerunner
6k Poster
Posts: 914
Joined: March 16th, 2006, 12:17 pm
Location: West Newbury, MA
Contact:

Need monitor for Model B

Post by Yankeerunner » April 15th, 2018, 12:54 pm

Anyone got a spare they don't want?

The PM1 on my rickety old Model B has given up the ghost. New batteries only last a couple of workouts then go blank. If anyone has a bargain monitor that would work I'd be a buyer. A retrofit PM5 would apparently cost $180, and would undoubtedly be worth it, but the machine probably isn't worth that even with a new monitor. If possible though, I'd like to keep using it on occasion, if the price is right.

Thanks

User avatar
Citroen
SpamTeam
Posts: 5338
Joined: March 16th, 2006, 3:28 pm
Location: Basingstoke, UK

Re: Need monitor for Model B

Post by Citroen » April 15th, 2018, 1:15 pm

eBay or Craigslist is probably your best bet to find someone who's upgraded from PM3/PM4 to a new $180 PM5 and is selling their old monitor.

User avatar
jackarabit
Marathon Poster
Posts: 4319
Joined: June 14th, 2014, 9:51 am

Re: Need monitor for Model B

Post by jackarabit » April 15th, 2018, 3:00 pm

pm sent.
There are two types of people in this world: Those who can extrapolate from incomplete data

M_71_5'-7"_164lb
Image

Training Log

User avatar
Yankeerunner
6k Poster
Posts: 914
Joined: March 16th, 2006, 12:17 pm
Location: West Newbury, MA
Contact:

Re: Need monitor for Model B

Post by Yankeerunner » April 16th, 2018, 2:25 pm

Citroen wrote:eBay or Craigslist is probably your best bet to find someone who's upgraded from PM3/PM4 to a new $180 PM5 and is selling their old monitor.

Do you know if there are issues with a PM3 or PM4 that had been on a Model C or Model D working on a Model B? It seems to me that others have had such issues in the past.

User avatar
Citroen
SpamTeam
Posts: 5338
Joined: March 16th, 2006, 3:28 pm
Location: Basingstoke, UK

Re: Need monitor for Model B

Post by Citroen » April 16th, 2018, 5:37 pm

There's a hidden menu to set the monitor model. If the batteries go dead flat you have to reset it on that menu.

http://www.concept2.com/service/monitor ... stuck-zero

Post Reply