Workout Graph not Loading

Post bug reports or anomolous operation here
Post Reply
JonT
Paddler
Posts: 45
Joined: October 29th, 2014, 7:42 am

Workout Graph not Loading

Post by JonT » November 22nd, 2020, 4:49 pm

Is anyone else having an issue with the workout graphs in the logbook. If I view a row in Firefox or Chrome I just get a message saying "Loading Data" where the workout graph should be. If I view the same session in Microsoft Edge it loads just fine. I've searched the forum but can't find any mention of anyone else having this problem.

MPx
5k Poster
Posts: 588
Joined: October 30th, 2016, 1:38 pm
Location: Somerset, UK

Re: Workout Graph not Loading

Post by MPx » November 22nd, 2020, 7:11 pm

Don't have an answer, but it works for me on Chrome
Mike - 63 HWT 183

Image

JonT
Paddler
Posts: 45
Joined: October 29th, 2014, 7:42 am

Re: Workout Graph not Loading

Post by JonT » November 23rd, 2020, 2:44 am

MPx wrote:
November 22nd, 2020, 7:11 pm
Don't have an answer, but it works for me on Chrome
That’s good to know. At least I know it is something at my end then. Thanks.

djfergy
Paddler
Posts: 1
Joined: December 27th, 2020, 6:52 pm

Re: Workout Graph not Loading

Post by djfergy » December 27th, 2020, 6:59 pm

I'm having the same issue. Any luck resolving it using Chrome. Works with IE on the laptop, and no issue on a mobile device using iOS.

MPx
5k Poster
Posts: 588
Joined: October 30th, 2016, 1:38 pm
Location: Somerset, UK

Re: Workout Graph not Loading

Post by MPx » December 27th, 2020, 7:24 pm

As stated chap, it works for me on Chrome (and always has) so likely specific to your set up.
Mike - 63 HWT 183

Image

montellese73
Paddler
Posts: 1
Joined: January 6th, 2021, 2:03 pm

Re: Workout Graph not Loading

Post by montellese73 » January 6th, 2021, 2:33 pm

I had same issue as @JonT.
I resolved by desactivating a privacy extension from Firefox. This privacy module is called "DuckDuckGo Privacy Essentials".
Hope that helps.

JonT
Paddler
Posts: 45
Joined: October 29th, 2014, 7:42 am

Re: Workout Graph not Loading

Post by JonT » January 7th, 2021, 6:54 am

montellese73 wrote:
January 6th, 2021, 2:33 pm
I had same issue as @JonT.
I resolved by deactivating a privacy extension from Firefox. This privacy module is called "DuckDuckGo Privacy Essentials".
Hope that helps.
Following your helpful update, I played around with the extensions I have running and discovered that in my case it is the Bitdefender Anti-tracker that was blocking the graph. So, the c2 log graph generator is using cookies in some way that these extensions are blocking for some reason.

Post Reply